Izbornik
0 0
PONOVNO DOSTUPNO UZ BESPLATNU DOSTAVU

Aku preša za pex

Datum objave: 14. ožujak 2023.

Svaki pravi majstor treba pravi alat da bi mogao svoj posao obavljati kvalitetno i učinkovito. Ako se bavite izradom instalacija, nužno je imati adekvatan alat za spajanje cijevi.

Također, ako se bavite tim poslom, vjerojatno ste se susreli s različitim varijantama ručnih set press kliješta i vješto baratate njima.

Ipak, ako od toga živite, možda ste koristili i električna press kliješta. Ako i niste, sad je prilika da si olakšate i ubrzate posao pomoću naše aku preše za pex.

Što je aku preša i čemu služi?

Aku preša za pex, odnosno set press električna kliješta, odličan su i učinkovit alat za izmjenu dimenzija prilikom izrade instalacija. Funkcionira za pex cijevi i fitting te bakar.

Zupper aku preša iz naše ponude profesionalni je alat koji proizvodi renomirana tvrtka koja izvozi alat u više od 100 zemalja svijeta na gotovo svim kontinentima i prepoznata je po kvaliteti od strane majstora diljem svijeta.

Ako vam je potreban vrhunski alat za spajanje cijevi, na pravom ste mjestu.

Prednosti aku preše

Električna preša radi na baterije, što znači da vam nije potreban utikač niti vam je radijus kretanja ograničen dok ju koristite. Imate potpunu autonomiju.

Također, spajanje cijevi pomoću aku preše brže je i lakše u odnosu na rad sa ručnim set press kliještima. Za lakše korištenje same preše pobrinut će se gumena neklizajuća obloga oko ručke.

Funkcije aku preše

Ovaj vrhunski alat opremljen je brojnim funkcionalnostima koje olakšavaju rad. Mikrokompujuter će detektirati razinu pritiska, dok ćete to, ko i razinu baterije, moći pratiti na OLED zaslonu.

Osim mogućnosti ručnog reseta na početnu poziciju, preša će se i automatski resetirati nakon što bude dosegnuta maksimalna razina pritiska.

Kliješta se po potrebi mogu zakrenuti do 180 stupnjeva kako bi vam pristup teže dostupnim područjima bio maksimalno olakšan.

Ova električna kliješta opremljena su i senzorom temperature koji će isključiti uređaj ako temperatura prijeđe 60 stupnjeva. Nakon što se temperatura spusti na normalnu razinu, može se nastaviti s radom.

Vrste čeljusti

Aku preša kompatibilna je za više vrsta čeljusti iz naše ponude:

Čeljusti se prodaju odvojeno od aku preše, s tim da se U i TH čeljusti prodaju u kompletu sa svim dimenzijama, dok se M čeljusti kupuju zasebno svaka dimenzija.

Set uložaka U čeljusti namijenjen je za fittinge proizvođača kao što su RIFING, WANIN, UPONOR, EBRILE, KAN, SLOVARM, UNIDELTA, VALSIR, VSH i mnoge druge. TH čeljusti za aku prešu koje možete pronaći u našoj ponudi najviše se koriste za fittinge proizovđača COMISA, HERZ, RMB, VIESSMAN. M čeljusti se koriste za presanje bakra. 

Gdje kupiti aku prešu?

Aku preša ponovno je dustupna na Exterim.hr web shopu. U ponudi su mala i velika aku preša, a možete ju naručiti putem web shopa uz više različitih opcija plaćanja, kako god vama odgovara.

Osim na web shopu, aku prešu za pex možete kupiti i u Exterim poslovnicama u Osijeku i Đakovu.

U setu se nalazi:

  • električna press kliješta
  • univerzalna čeljust
  • dvije Li-ion baterije (2Ah, 18V)
  • punjač (AC 100 – 240 Ah)

 

Za više informacija obratite nam se na  [email protected]

Primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta grijanja! Pridruži se:
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps 

Live chat

Sendgrid

Google analytics

Google ecommerce

Facebook pixel