Izbornik
0 0
Black Friday je cijeli tjedan u Exterimu!

CRNI PETAK na Exterim.hr

Datum objave: 17. studeni 2023.

Exterim vas i ove godine časti popustima za super tjedan Crnog Petka!

Od 20. do 24. studenog ne propustite iskoristiti fantastične popuste na Exterim.hr web shopu. Čeka vas sniženje na odabrane artikle uz koje ni ova zima neće biti hladna, nego najtoplija i najugodnija ikad u vašem domu.

Uštedite do 35% na odabrani asortiman potvrđene kvalitete!
 

Od 20.11. 00:00h do 24.11. 23:59h

 

Ne propustite ovu izvrsnu ponudu i iskoristite super priliku za kupnju novog termostata, opreme za električno podno grijanje, aku preše za pex, dimovoda, ventilacije, klima uređaja ili odvlaživača!

Black Friday samo što nije počeo!!! Uhvatite najbolje popuste! 

Ovi popusti se odnose na kupnju putem web shopa i u poslovnicama.  Vrijede samo za određene proizvode dostupne na našoj web stranici!

POGLEDAJ SUPER POPUSTE!!!

Pogledajte na našem webshopu sljedeće proizvode na popustu:

Tado grupa proizvoda na popustu od -30% prilika je koju se ne smije propustiti! Nadogradite sustav grijanja u vašem domu najboljim pametnim tado proizvodima po sniženmim cijenama.

Salus termostati pouzdan su partner u u upravljanju toplinom u vašem domu, a svoj primjerak sada možete nabaviti uz 25% popusta.

Uz Engo termoelektrični pogon vaše podno grijanje radit će besprijekorno. Kupite svoj primjerak uz -25% popusta.

Odabrani proizvodi iz grupe za električno podno grijanje na popustu su od -20% i prava je prilika za uštedu ako planirate unaprijediti grijanje vašeg doma.

Aku preša za veliki pex i čeljusti, sada snižena za -20%, nezaobilazan je alat za svakog majstora profesionalca koji radi s cijevima. Idealna je prilika da nabavite svoj primjerak ako već niste.

Bosch plinski kondenzacijski paket moderno je rješenje za sustav grijanja za moderna kućanstva. Može biti vaš po super cijeni uz čak -35% popusta.

Asortiman ventilacije na sniženju -30% jedinstvena je prilika da unaprijedite svoj dom ili poslovni prostor vrhunskim ventilacijskim sustavom po iznimno povoljnoj cijeni.

Klima uređaji odlično su rješenje i za hlađenje i za grijanje prostora, što znači da ih možete odlično iskoristiti već ove zime. Iskoristite izvrsne popuste na Korel Nexo II. klime od 3,5 i 5,2 kW te Korel Optimus Plus od 3,5 i 5,2 kW

Odvlaživač zraka odličan je i koristan dodatak svakom domu uz koji možete zaboraviti na probleme s vlagom u zraku, a možete ga kupiti na našem webshopu po -20% nižoj cijeni.

Dimovodne cijevi (crne) odlične su kvalitete i služit će vam dugo i pouzdano, a sada ih možete kupiti na našem webshopu po -20% nižoj cijeni.
 

          

 

Primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta grijanja! Pridruži se:
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps 

Live chat

Sendgrid

Google analytics

Google ecommerce

Facebook pixel