Izbornik
0 0
tado° smart uređaji

Podignite grijanje na višu razinu

Datum objave: 24. prosinac 2019.

Neke se stvari nikada ne bi trebale mijenjati. Neke stvari bi definitivno trebalo.


Evolucija grijanja

1. Prvo je bila vatra.

       vatra tado proizvodi

        Grije vas! 

2. Zatim je stigao radijator i izum termostata.

        radijator tado proizvodi

Grije vas i postavlja određenu temperaturu!

3. Danas postoji tado°. Viša razina grijanja.

tado proizvodi

Grije vas!

Kontrolira grijanje gdje god bili! 

Postavlja određenu temperaturu!

Štedi energiju i novac! 

Koristi tehnologije: Geofencing, Open Window detection, Multi-Room Control, Air Comfort, Weather Adaptation, Smart Schedule.

 


ZAŠTO BISTE TREBALI PODIGNUTI VAŠ TERMOSTAT NA VIŠU RAZINU?

1. ŠTEDITE ENERGIJU I NOVAC

Prema Europskoj komisiji u kućanstvima EU-a samo grijanje i kuhanje tople vode čine 79% ukupne potrošnje energije.

Potrošnja energije vašeg doma:

potrosnja energije u kućanstvima tado


Najpametniji način za uštedu energije 
Nadogradite bilo koji sustav grijanja s tado° uređajima i doživite novu razinu udobnosti i topline, istovremeno smanjujući troškove grijanja.


2. UŽIVAJTE U UGODNIM TEMPERATURAMA

Nikad se ne smrzavajte i uvijek štedite.  

Uživajte u savršenoj sobnoj temperaturi u svakom trenutku: ugodna kupaonica ujutro i savršena temperatura spavaće sobe za dobar noćni san. I to samo kad je netko kod kuće. Dakle, prije nego što izađete iz kuće obavijestite, putem mobilne aplikacije, tado° termostat kako uskoro odlazite i on će za Vas početi smanjivati temperaturu. Također, kad krenete kući s posla obavijestite termostat kako uskoro stižete doma i on će za Vas početi grijati sobu kako bi ugodno proveli ostatak dana. 


tado° termostat uređaji rade s:

  • vlastitim sustavima grijanja u obiteljskim kućama
  • grijanjem na plin 
  • podnim grijanjem u obiteljskim kućama ili stanovima. 

Prednosti tado° sustava možete pročitati u našem članku → RECENZIJA: Pametni uređaji tado°


Za vaše termostate i termostatske glave ponudu smo proširili s dodacima za vaše tado° uređaje

Set za proširenje (žični termostat u bežični) / Extension Kit 

Mnogi sustavi grijanja nemaju bežični sobni termostat, ali s tado° setom za proširenje koji sadrži bežični prijemnik, pametnim termostatom možete upravljati iz dnevnog boravka! 

Set za proširenje funkcionira kao bežični prijemnik i dvokanalni prijemnik. Zamjenjuje programator i omogućava kontrolu tople vode te upravlja grijanjem na temelju podataka senzora iz tado° smart termostata. 

VELIKA PREDNOST: Putem Extension Kit-a možete regulirati temperaturu sanitarne vode u spremniku. 

Kako tado° žični termostat postane bežični? 

Set za proširenje direktno se spaja putem kabla na bojler, a putem radija komunicira s tado° pametnim termostatom omogućavajući bežičnu komunikaciju i upravljanje pametnim termostatom. Set je potrebno spojiti s termostatom na vaš sustav grijanja te uz vaš žični termostat Extension Kit funkcionira kao bežični prijemnik za sustav grijanja te termostat postaje bežični. 

Termostat za regulaciju klima uređaja / Smart AC Control

Pripremili smo se i za ljeto! 

S termostatom za regulaciju klima uređaja učinite vaše ljeto još udobnije i hladnije, a uz to budite i ekološki osviješteni. 

2017. godina je bila službeno druga najtoplija godina čime je upotreba klima uređaja postala sve prisutnija. Kako klima uređaji troše značajnu količinu energije, postoji realna potreba za energetski učinkovitijim rješenjem koje ne ugrožava udobnost.  

tado pametna termostat klima AC control

Smart termostat za regulaciju klima uređaja opremljen je novim softverom i tado° Smart Climate Assistant, asistentom za upravljanje hlađenjem u vašem domu. Asistent uključuje tehnologiju Geofencing koja vam osigurava ohlađenu kuću pri vašem povratku kući, dok ne troši energiju kad vas nema kod kuće. Uključuje i Weather Adaptation koja integrira lokalnu vremensku prognozu radi bolje učinkovitosti rada termostata. Asistent vam prikazuje i dnevne izvještaje o temperaturi po sobama te mjesečne izvještaje o uštedi energije u kući. 

Novim softverom za termostat klimu štedite do 40% na troškovima struje. 

V3 Modul - Internet Bridge 

Znate li da je za svako kućanstvo potreban samo JEDAN V3 modul kojim spajate vaše tado° uređaje s internetom?

Ako već imate tado° uređaj koji nije spojen na internet za vas smo omogućili kupovinu Internet Bridge-a koji će osigurati povezivanje vašeg tado° uređaja na WiFi mrežu kako bi mogli upravljati termostatom putem aplikacije. 

spajanje internet bridge tado  

Podloga za termostat

Jeste li pri postavljanju termostata oštetili zid oko njega ili su možda ostale pukotine na zidu kada ste mijenjali stari termostat s novim pametnim tado° termostatom? Imamo rješenje i za to! 

Predstavljamo vam podlogu za termostat koja vam omogućuje prekrivanje svih nepravilnosti oko termostata bez žbukanja ili farbanja

podloga smart termostat klima

 


Pročitajte najčešća pitanja prije kupovine tado° proizvoda i uvjerite se da je i Vašem sustavu grijanja potreban tado° uređaj

  • Vaš sustav grijanja je poprilično star ili nov? Podržava li ga tado°?
    Naravno da da! tado° je dizajniran da radi s gotovo svim sustavima grijanja, bilo starim, bilo najnovijim. Bilo da se radi o 30-godišnjem starom grijaču na plin ili najmodernijoj toplinskoj pumpi, tado° je jedinstven u Europi zbog kompatibilnosti s neovisnim proizvođačima. 
  • Koji sustav grijanja tado° podržava? Je li kompatibilan s mojim bojlerom? 
    tado° je kompatibilan sa svim glavnim proizvođačima, kao što su Vaillant, Junkers, Bosch, Viessmann i Ariston. Stoga se može povezati s gotovo svim sustavima grijanja, bez obzira na starost i na to jesu li radijatori ugrađeni ili se radi o podnom grijanju. Tijekom godina, tado° uređaji su instalirani na brojnim sustavima grijanja širom Europe, od Norveške pa sve do Grčke. Time znamo da je tado° kompatibilan s 95% sustava grijanja koji se trenutno koriste u Europi. 
  • Koje sve sustave grijanja podržava?
    Podržava gotovo sve sustave grijanja, uključujući: kombi, sistemski i toplinski bojler, konvencionalni i kondenzacijski bojler, hidraulički podni sustav, električni podni sustav, višesobne sustave, toplinske pumpe izvora zraka i zemlje, centralizirani toplinski sustav.
  • Mogu li koristiti tado° uređaje u kupaonici?
    Da, u kupaonici možete koristiti pametni termostat i pametnu termostatsku glavu. Međutim, pripazite kod ugradnje svojih tado° uređaja da ih postavite na mjesto gdje nisu izravno izloženi prskanju vode. Treba ih postaviti najmanje 2,25 m od kade ili tuša, i barem 0,6 m od Vašeg umivaonika. Pametni termostat ima IP30 ocjenu, a pametna termostatska glava IP20.
  • Što se događa s grijanjem ako nestane interneta? 
    Uvijek ćete moći kontrolirati svoje grijanje s tado° uređajima, čak i kad nema internetske veze, preko sučelja na svakom uređaju. Internet je potreban samo za kontrolu putem pametnog telefona ili web aplikacije. 
  • Koliko mogu biti udaljeni tado° uređaji od V3 modula - Internet bridgea? 
    tado° uređaji komuniciraju putem radija na 868 MHz koristeći IPv6 omogućen "6LoWPAN" protokol. Prednost korištenja ovog protokola za tado° bežičnu mrežu, umjesto Wi-fi-ja (2.4 i 5 GHz), je izuzetno mala potrošnja energije u kombinaciji sa superiornim rasponom unutar zgrada i kroz zidove. Provedeni testovi su postigli pokrivenost u uobičajenim stambenim kućama na dva i tri kata. Stvarni raspon odnosno udaljenost ovisi o samoj konstrukciji građevine i može se razlikovati od rezultata testiranja. 
  • Mogu li koristiti tado° uređaje ako nemam pametni telefon?
    Da, možete. Ako nemate pametni telefon, tado° uređajima možete upravljati putem web aplikacije (www.tado.com/webapp) ili izravno na sučelju Vašeg uređaja. 
  • Po čemu je tado° poseban proizvođač?
    Pametni tado° termostati se povezuju s mnoštvo sustava grijanja, uključujući sustave s analognim ili digitalnim sučeljima, pa je samim time najkompatibilnija kontrola grijanja dostupna u Europi. tado° ne samo što šalje poziv za grijanje, nego može primiti informacije, greške i podatke grijanja koje zatim analizira kako bi mogao optimizirati rad grijanja.

Samo u Exterimu - dostupni tado° pametni proizvodi.


Za više informacija obratite nam se na [email protected] 

izvor: tado.com

Primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta grijanja! Pridruži se:
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps 

Live chat

Sendgrid

Google analytics

Google ecommerce

Facebook pixel