Izbornik
0 0
Nagradna igra! ZAVRŠENA

Nagradna igra!

Datum objave: 27. listopad 2017.

Nagradna igra povodom otvaranja WEB - SHOPA www.exterim.hr !!!!!

                      Nagradna igra traje od 28.10.2017. do 05.11.2017. godine do 23:59 sati.
 

              Želiš nova kliješta?

              Umjesto kupnje novih pokaži znanje! 

               Napiši točan odgovor da vidimo zašto baš

                   Ti trebaš nova kliješta!

 

                Za sudjelovanje klikniOVDJE

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

  • ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE

Organizator nagradne igre je EXTERIM d.o.o. Za nagradnu igru vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. EXTERIM d.o.o. zadržava sva prava izmjene Pravila nagradne igre u bilo koje vrijeme tijekom trajanja nagradne igre, a svaka promjena će biti objavljena i počinje vrijediti od datuma objave na web stranici www.exterim.hr. Exterim d.o.o. ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila nagradne igre sve dok su te promjene objavljene na web stranici.

  • SVRHA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se provodi u svrhu promocije EXTERIM d.o.o. Cilj nagradne igre je odabrati točan odgovor na pitanje “Koja je najmanja veličina pex-al-pex cijevi koja se može upresati s pex kliještima? ” isključivo prema odabiru žirija koji se sastoji od 3 člana.

  • TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra započinje 28.10.2017. objavom na Facebook stranici Exterim, a traje do 05.11.2017. u 23:59 h, nakon čega će se odabrati dobitnik/ca. Objava dobitnika/ce će biti na Facebook stranici i web stranici EXTERIM d.o.o., nakon što žiri odabere dobitnika/cu.

  • SUDJELOVANJE U NAGRADNOJ IGRI

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je javno komentirati facebook objavu nagradne igre odnosno napisati točan odgovor na postavljeno pitanje "Koja je najmanja veličina pex-al-pex cijevi koja se može upresati s pex kliještima?". Sudionik nagradne igre to može učiniti od 28.10.2017. objavom na Facebook stranici Exterim do 05.11.2017. u 23:59h. Ukoliko komentar određene osobe bude sadržavao uvredljivi sadržaj sudioniku će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnoj igri. EXTERIM d.o.o. zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz nagradne igre ukoliko procijeni da isti može imati nepoželjan utjecaj. EXTERIM d.o.o. poklanja Set Pex-Al-Pex kliješta. Dobitnik/ca će biti objavljen na Facebook stranici i web stranici EXTERIM d.o.o.

  • TKO MOŽE SUDJELOVATI

Nagradna igra se organizira i provodi na području Republike Hrvatske i u njoj mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina. Nagradna igra je otvorena za sve osobe registrirane na stranici Facebook (www.facebook.com) s vlastitim imenom i prezimenom (lažni profili ili profili sa nadimcima biti će diskvalificirani). Djelatnicima Exterim d.o.o. i članovima njihove uže obitelji nije dozvoljeno sudjelovanje u nagradnoj igri. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane EXTERIM d.o.o. koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i adresa mogu od strane EXTERIM d.o.o. objaviti i koristiti bez naknade. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici prihvaćaju ova Pravila.

  • PREUZIMANJE NAGRADE

Mjesto i način preuzimanja nagrade će biti dogovorene s dobitnikom po završetku nagradnog natječaja. Troškove dostave snosi EXTERIM d.o.o.

Ostvarena nagrada ne može se mijenjati za novac, drugu robu ili uslugu te se ne može zahtijevati veća količina nagrade od one opisane.

  • PODJELA NAGRADA

EXTERIM d.o.o. poklanja:

Set Pex Al Pex kliješta

  • kliješta
  • čeljušti 12,20
  • razvrtač 16,20
  • škare

Rezultati nagradne igre, odnosno ime i prezime dobitnika/ce bit će objavljeni na web stranici www.exterim.hr i Facebook stranici.

  • NAPOMENA

Ova promocija nije organizirana, sponzorirana ili podržana od strane Facebooka niti je na bilo koji način povezana s Facebookom, već samo s Exterim d.o.o. Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti naspram svakog pojedinog sudionika. Sudionik nagradne igre podatke ostavlja organizatoru nagradne igre, a ne Facebooku.

EXTERIM d.o.o.

Ante Ćavar, direktor

Primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta grijanja! Pridruži se: