Izbornik
0 0
BelliSlimo - spoj visoke učinkovitosti i dizajna

Tesy BelliSlimo - nova generacija inteligentnih bojlera - BESPLATNA DOSTAVA

Datum objave: 19. veljača 2021.

Bojler je neophodni dio svakog kućanstva i stoga većina ljudi obavi "istraživanje" prije kupovine novoga bojlera. Kupci su sve zahtjevniji, tehnologija se brzo mijenja, a ne treba zanemariti ni estetiku. Iako se u prošlosti nije pridavala važnost samom dizajnu bojlera, danas je situacija potpuno drukčija.


I tu na scenu stupa Tesy BelliSlimo - linija bojlera koja kombinira talijanski dizajn, "slim" dimenziju i visoku učinkovitost.
I sam naziv linije - BelliSlimo - upućuje da se radi o bojlerima koji su svega 28 cm dubine! Ovakav dizajn štedi prostor, a bojler se može postaviti vodoravno i okomito, ovisno o Vašim željama.

 

Koje su prednosti BelliSlimo linije?


►Svi bojleri iz linije imaju elektronski panel za lakše upravljanje te ECO Smart program. Ovaj program prati i memorira navike korisnika i stvara raspored koji omogućuje uštedu smanjenjem potrošnje električne energije. 
► Što se gubitaka energije tiče, bojleri se odlikuju INSUTECH tehnologijom - izolacijom velike učinkovitosti. INSUTECH je rješenje za eliminiranje termomosta između spremnika vode i nosača za zidnu ugradnju, što rezultira do 16% nižih gubitaka energije.
► Bojleri iz ove linije su dugog vijeka. Naime, CRYSTAL Tech tehnologija štiti bojler od korozije, cijev je od nehrđajućeg čelika, a bojleri imaju i higijenski certifikat za skladištenje pitke vode, prema Europskoj  direktivi 98/83 EU.
►Opcija tzv. brzog tuša: bojler zagrije potrebnu količinu vode za tuširanje u manje od 40 minuta
► Vacation mode: sami odabirete vrijeme i datum kada želite da bojler zagrijava vodu


 

Za naše kupce iz RH omogućili smo i besplatnu dostavu za BelliSlimo bojlere!

BESPLATNA DOSTAVA za HR

 

U ponudi su bojleri od 30l, 50l, 80l i 100l te Cloud bojler od 80l. 

 

Pogledajte našu ponudu na Web Shopu EXTERIM.HR:

 

Povrh navedenih karakteristika, BelliSlimo Cloud pametni bojler ima i mogućnost upravljanja putem Interneta. Na taj način, korisnici mogu upravljati svojim bojlerom putem mobitela bilo kada i bilo gdje! Više o Cloud bojleru i njegovoj kupovini pročitajte na:

VIDEO - Tesy Cloud povezivost


 

Izvor: BelliSlimo (tesy.hr)

 

 

 

 Za više informacija obratite nam se na  [email protected]! 

Primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta grijanja! Pridruži se: