Izbornik
0 0
Daljinsko upravljanje grijanjem i toplom vodom putem WiFi mreže

Prepustite grijanje Vaillant termostatu eRELAX i opustite se!  

Datum objave: 16. srpanj 2018.

Kada je riječ o preciznom upravljanju grijanjem i toplom vodom u Vašem domu, Vaillantova jednostavna aplikacija omogućava upravljanje uređajem putem Wi-Fi bežičnog pristupa bilo kad i s bilo kojeg mjesta!

Svi imaju svoje navike pa zašto onda ne bi prilagodili termostat Vašim navikama? Topla voda i grijanje može biti onda kada Vi želite. Prilagodite rad termostata svom životnom stilu, provjerite postavke, namjestite vlastite parametre detaljno i precizno jer Vi odlučujete kada želite uključeno grijanje i toplu vodu!

Vaillant eRELAX ⇒ kontrola temperature, troškova i potrošnje energije

Što su pametne kontrole grijanja?


Pametne kontrole grijanja mogu značiti različite stvari. Na primjer, kompenzacija opterećenja je pametna kontrola, pogotovo ako "uči" koliko dugo je potrebno da se vaša kuća zagrije, a da ne traži od vas da odaberete temperaturnu krivulju.

Pametne kontrole mogu isključiti radijatore kad su ulazna vrata ili prozori otvoreni, smanjiti radijatore za 1 ili 2 stupnja kada u prostorijama nema nikoga, prilagoditi temperaturu po potrebi, imaju daljinsko upravljanje putem pametnog telefona, pružiti i procjeniti uštedu ostvarenu u različitim situacijama.

Kako možete uštedjeti energiju?


Lako je uštedjeti energiju prilikom grijanja ukoliko imate sobni termostat. Instalirajte sobni termostat koji mjeri temperaturu u vašem dnevnom boravku i podešava bojler u skladu s tim te postavlja ugodnu i odgovarajuću ciljnu vrijednost za temperaturu.

Kreirajte program grijanja s vašim dnevnim aktivnostima. Kontroliranjem daljinskog grijanja možete izbjeći uzlaudno trošenje energije kada niste kod kuće. Kada koristite program grijanja koji prati vaše dnevne aktivnosti, termostat smanjuje temperaturu preko noći i dok ste daleko od kuće.

Ako prvi puta koristite aplikaciju, tjedni program grijanja bit će izrađen na temelju vaših aktivnosti, a program svakako možete kasnije promijeniti pomoću aplikacije. Ako ste dugo vremena odsutni od kuće, možete smanjiti potrošnju energije aktiviranjem načina rada "Danima udaljeni od kuće" ili "Zaštita od smrzavanja".

S aplikacijom Vaillant eRELAX možete se opustiti kada je riječ o preciznom upravljanju grijanjem i toplom vodom u svojem domu. Jer od sada upravljanjem putem Wi-Fi mreže i jednostavnim aplikacijskim rješenjem preuzimate kontrolu nad temperaturom, troškovima i potrošnjom energije.

Tako ćete se moći istovremeno grijati i štedjeti novac jer će grijanje i topla voda biti dostupni samo kada je to stvarno potrebno.

Uštedite ⇒ kada god možete!

Exterim - termostati - Vaillant digitalni termostat

Termostat eRELAX održava Vaš dom toplim i štedi novac jer ne radi dok niste kod kuće ili dok spavate. Upravljajte s termostatom s bilo kojeg mjesta, bežično putem pametnog telefona, tableta ili računala ili putem Wi-Fi bežičnog pristupa kod kuće.

Kada imate planove samo promijenite raspored termostatu i gotovo. Pratite rad termostata na aplikaciji i uvijek ćete znati što se događa.

Također, možete provjerite svoju potrošnju struje i plina za - jučer, prošli tjedan, prošli mjesec ili za upravo sada. A kako ne bi došlo do iznenađenja obavijest stiže u slučaju neočekivanih događaja!

 

Prvo morate programirati termostat kako biste namjestili osobne programe za dane, vikende ili tjedne. Bitno je unijeti kada započinjete svoj dan te kada obično završavate kako bi ga mogli isprogramirati po vlastitim navikama.

Grijanje i topla voda bit će spremni kada se vratite u Vaš dom, savršena temperatura bit će postignuta, ali ipak glavni zadatak eRELAX termostata je grijati samo kada je zaista potrebno. 

Radi uštede termostat radi s najmanjom potrebnom količinom energije. Ukoliko promijenite planove, npr. odlučite ostati duže izvan kuće, putem aplikacije obavijestite termostat i on će uštedjeti energiju dok se ne vratite, a kad se vratite grijanje i topla voda će opet biti spremni.

Exterim - centralno grijanje - Vaillant termostat s daljinskim upravljanjem

Kako bi bio još bolji, prati i vremenske podatke s interneta radi predviđanja promjene vanjske temperature te im se prilagođava. Time se spriječava hlađenje ili pregrijavanje prostora ako je vani toplije i tako u svakom slučaju štedi energiju!

Radi na niskim temperaturama, nema potrebe za cjelodnevnim paljenjem i gašenjem i bespotrebnim trošenjem energije!

Vaillantovim daljinskim praćenjem osigurana je i brža podrška putem jedinstvenog sustava za daljinsko nadziranje. Bit ćete zaštićeni tijekom zime, a tijekom ljeta isključiti će grijanje.

 

Vaillant erelax termostat - smanjenje i povećanje temperatureJednostavnim pritiskom gumba plus (+) ili minus (-) možete postaviti željenu sobnu temperaturu.

Ta se temperatura pojavljuje s desne strane.

Podebljana temperatura na lijevoj strani je trenutna sobna temperatura.

 

 

 

 

 

 

Instalirajte aplikaciju i izradite račun.

Kada to napravite postaviti će vam se niz pitanja o vašem životnom stilu kako bi vam termostat stvorio savršen raspored grijanja i tople vode!

Termostat uči i pamti Vaše dnevne aktivnosti kako bi mogao stvoriti najbolji raspored temperature koji vama odgovara!

 

Uz Vaillant termostat eRELAX možete uživajte u godišnjem odmoru ili poslovnom putovanju jer će se on pobrinuti za grijanje umjesto Vas! 

 

 

eRELAX mobilna aplikacija:


 • Omogućava da sustavom grijanja upravljate efikasnije, jednostavnije i fleksibilnije!
 • Možete biti sigurni da će se prostor zagrijavati prema stvarnim potrebama!
 • Možete postavljati individualne programe i dodatne funkcije kao 'jedan dan kod kuće' ili 'godišnji odmor'!
 • Pametno upravljanje prilagođava funkcije Vašim individualnim navikama!
 • Možete upravljati svojim sustavom grijanja kod kuće ili dok ste u pokretu!
 • U svakom trenu moguće je nadzirati trenutno stanje sustava!
 • U slučaju bilo kakve pogreške u sustavu grijanja informaciju dobivate direktno putem pametnog telefona!

Vaillant mobilna aplikacija za termostat eRELAX_EXTERIM

 

 

 

 

 

 

Kada se odlučite za Vaillant eRelax termostat, tek tada shvatite koliko je stvari odjednom moguće!

Značajke i prednosti Vaillant eRelax termostata:


► Vaillant uređaj na pametnom telefonu

Možete upravljati svojim termostatom putem vašeg pametnog telefona u bilo kojem trenutku i bilo gdje, kako biste ga najbolje iskoristili. Sve Vam je na dohvat ruke uz moblinu aplikaciju → Topla voda i grijanje onda kada Vi želite!

► Program rada prema Vašem životnom stilu

Možete postaviti pojedinačne profile za grijanje i toplu vodu za svaki dan u tjednu. Svi mi imamo svoje navike, a uz ovaj termostat Vi odlučujete kada želite grijanje i toplu vodu. Prilagodite rad svom životnom stilu, prilagodite vremenske periode grijanja i temperature → vrijeme buđenja, odlazak od doma, vraćanje s posla...

► Optimizirano za promjenu nabolje

Pregledajte i prilagodite svoje programe za još veće uštede energije. Ponovno provjerite svoje postavke i namjestite vlastite parametre detaljno i precizno. Možete primati i izvještaje o potrošnji i usporediti ih s proteklim vremenskim razdobljem.

► Mijenjajte postavke kada god želite

Jednostavno promijenite postojeći vremenski raspored kad vam se promijene planovi. Upravljajte termostatom s bilo kojeg mjesta bežično putem pametnog telefona, tableta, računala ili putem Wi-Fi bežičnog pristupa kod kuće.  Mijenjajte. Kada vam se planovi promijene, promijenite raspored, jer to možete! Kada ste u gradu ili van države, s Vaillant eRELAX-om na vrijeme možete upaliti grijanje da vas dočeka topao dom!

► Pratite i uvijek budite svjesni što se događa

Uvijek možete znati što se događa s grijanjem u Vašem domu. Jednim pogledom možete provjerite svoju potrošnju struje i plina , provjeriti stanje u stvarnom vremenu ili obavijesti o događajima. Jučer, prošli tjedan, prošli mjesec ili upravo sada! Obavijest stiže i u slučaju neočekivanih događaja. Svi ukućani mogu biti spojeni na Vaillant eRELAX termostat, a oni stariji koji nisu vješti u korištenju pametnih telefona, mogu upravljati grijanjem jednostavno ručno, bez telefona. 

► Jedan uređaj s mnogo mogućnosti

Kada se odlučite za Vaillant eRELAX termostat, shvatite koliko je stvari odjedanput moguće: praktično prilagođavanje krivulja grijanja po danu, stvaranje tjednog profila, usporedba potrošnje energije za određena razdoblja, uporaba tipke Away (Odsutni) kako bi se zakazala odsutnost, zaštita protiv smrzavanja tijekom zime ili čak korist od brže podrške jedinstvenim daljinskim sustavom upozorenja.

Preduvjet - kućni WiFi i eBUS komunikacija


Jedini preduvjeti za instalaciju eRELAX termostata s daljinskim pristupom su postojanje WiFi interneta u vašem domu i eBUS priključak u Vaillant uređaju za grijanje (Vaillant uređaji novije generacije). 

Daljinski pristup termostatu vam omogućuje uvid u:

 • aktualnu temperaturu prostora
 • reguliranje temperaturom grijanja i spremnikom potrošne tople vode
 • programiranje vremenskih intervala
 • izmjenu krivulja grijanja

 

Ušteda energije nikada nije bila tako jednostavna! Kotrolirajte svoje grijanje bilo kada i bilo gdje!

S aplikacijom Vaillant eRELAX možete se opustiti kada je riječ o preciznom upravljanju grijanjem i toplom vodom u svojem domu. Putem Wi-Fi mreže i jednostavnim aplikacijskim rješenjem preuzmite kontrolu nad temperaturom, troškovima i potrošnjom energije!

Izvor: www.vaillant.hr

Naručite online ⇒ eRELAX termostat


Za više informacija obratite nam se na  info@exterim.hr

Primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta grijanja! Pridruži se: