Exterim d.o.o.

Malo obiteljsko poduzeće koje posluje od 1992. godine i registrirano je u Sudskom registru za trgovinu, proizvodnju i poslovne usluge. 

Poduzeće posluje na dvije lokacije, odnosno posjeduje dvije trgovine, jedna je smještena u Đakovu na adresi Matije Gupca 62 dok se druga trgovina zajedno s upravom nalazi u Osijeku na adresi Vukovarska cesta 228.

► ISKUSTVO KUPACA

 

Vizija

Vizija poduzeća je stabilno poslovanje i prioritetno zadovoljstvo potrošača. Nastoji se održati dugogodišnje uspješno poslovanje i fokusirati se na širenje tržišta na područje cijele Hrvatske.

Svakodnevno raditi na unapređenju poslovnih procesa, prodaje, uklanjanja prepreka i nedostataka, automatizaciji poslovanja i na razvoju novih mogućnosti prema željama korisnika proizvoda i usluga.

Postojećim i budućim korisnicima želi se biti pouzdan izbor, poduzeće koje svoj uspjeh temelji na kvalitetnom radu i tradiciji.

Misija

Misija poduzeća jest kroz dugoročan razvoj svojih usluga postići konkurentnost na tržištu i napredak u poslovanju. Pružiti vrhunsku uslugu kojom će se zadovoljiti tržišni zahtjevi te svojim klijentima pružiti zadovoljstvo stvarajući nove vrijednosti.

Poduzeće se ovim poslom bavi kako bi stvorilo i pružilo kvalitetnu uslugu kroz distribuciju opreme za grijanje, opreme za klimatizaciju i ostale opreme koja se nalazi u ponudi.

Uz poštivanje temeljnih vrijednosti i načela prema kojima posluje svojim će klijentima pružati sigurne usluge i stvarati nove vrijednosti te ujedno stvoriti profitabilno poslovanje.

Poduzeće je fokusirano na inovacije, razvoj i napredak u vlastitom poslovanju.