Izbornik
0 0

Osigurana dostava

na području cijele Hrvatske i otoka

Električna sobna grijalica VER 100/4

Šifra: 10068
-15%
528,75 kn
449,44 kn
Cijena za plaćanje kreditnim karticama
491,74 kn (Popust -7%)
Pošalji upit

Trenutno nije dostupno, pošaljite upit

Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku

Električna sobna grijalica Vaillant VER 100/4 

 • zagrijavanje zraka na načelu konvekcije, bez ventilatora
 • zidna montaža
 • moderan dizajn
 • ravnomjerna i niža izlazna temperatura toploga zraka
 • niže temperature kućišta
 • nema onečišćenja zidova i zavjesa
 • bešuman rad
 • jednostavana montaža i rukovanje
 • integrirani elektronski termostat sa zaštitom od smrzavanja
 • zaštita od pregrijavanja
 • učinak: 1,0 kW

Grijalice rade na načelu prirodnog strujanja zraka (konvekcije). Mogu se koristiti za zagrijavanje kupaonica, garaža i svih stambenih prostorija. Grijalice posjeduju zaštitu protiv prskajuće vode (IPX 4) te su zaštitno izolirane. Pružaju najveću moguću sigurnost u sklopu svog "sigurnosnog dodatka". Zrakoispusne rešetke su smještene u razini prednje stranice, tako da ima dovoljno prostora između toplog zraka i zida odnosno zavjesa, čime se izbjegava onečišćenje istih. Ravnomjerna i niža izlazna temperatura toplog zraka pruža ujedno veću udobnost. Izbornik temperature nudi i mogućnost zaštite od smrzavanja. Kada se sobna temperatura spusti ispod +4 C, uređaj će se automatski uključiti ukoliko je izbornik temperature namješten na zaštitu od smrzavanja.

Načelo rada

Kućište grijalice s donje i gornje strane ima rešetke za ulaz, odnosno izlaz zraka. Zrak se zagrijava na načelu konvekcije zraka, bez ventilatora. Hladan zrak ulazi s donje strane grijalice, prelazi preko grijača i potom izlazi kroz rešetke koje ispuštaju zrak. Rešetke su smještene u razini prednje stranice, tako da ima dovoljno prostora između toploga zraka i zida, čime se izbjegava njegovo onečišćenje. Ravnomjerna i niža izlazna temperatura toploga zraka pruža korisniku veću udobnost.

Oprema

Električna grijalica VER/4 posjeduje zaštitu od prskajuće vode te je kućište zaštićeno izolacijom. Na taj način pruža najveću moguću sigurnost, bilo da je riječ o dječjoj igri s tušem u kupaonici ili o eventualnoj greški u utičnici, kada je iz bilo kojeg razloga prekinut zaštitni vod. Modeli do 2 kW opremljeni su priključnim kabelom i šuko utikačem, dok je za modele od 2,4 kW neophodan priključak na električnu mrežu putem kabela koji se dostavlja u sklopu isporuke, bez šuko utikača.

Zaštitne funkcije jamče najviši stupanj sigurnosti 

Uređaji imaju mogućnost odabira funkcije zaštite od opeklina i zaštite za djecu, obje funkcije mogu se podesiti koristeći izbornik s običnim tekstom.

Primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta grijanja! Pridruži se: